Verstappen: Én nem változtam semmit

Fotó: Red Bull Racing
LE CASTELLET, FRANCE - JUNE 22: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing looks on in the garage during practice for the Formula One Grand Prix of France at Circuit Paul Ricard on June 22, 2018 in Le Castellet, France. (Photo by Dan Istitene/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1W29E5QA91W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //

Max Verstappen Franciaországban ismét dobogóra állhatott, és habár úgy érezte, Lewis Hamilton ellen nincs esélye, örül, hogy a Mercedes mögött ők végeztek.

Verstappen a 4. helyről kezdte meg a versenyt, ám Sebastian Vettel és Valtteri Bottas balesetét követően felzárkózott a 2. pozícióba Hamilton mögé, és itt is fejezte be a futamot. A holland pilóta elmondta, nem volt túlságosan kihívást jelentő futam számára, azonban természetesen így is örül a dobogós helyezésnek.

„Megpróbáltam követni Lewist, de kontrollálta a tempót. Jó versenyünk volt, élveztem. Nem kellett keményen megküzdenem érte, de mindig jó érzés a dobogón végezni” – nyilatkozta.

A Red Bull fiatal pilótáját korábban sok kritika érte amiatt, hogy a szezon első versenyein képtelen volt egy tiszta versenyt teljesíteni. A kérdésre, a hibáit követően változtatott-e bármin, Verstappen így válaszolt: „Nem változtattam semmit a szezon eleje óta. Még mindig ugyanaz az ember vagyok.”

Jövő héten a mezőny Ausztriába utazik, a Red Bull hazai nagydíjára, ahol Verstappen azt reméli, hogy erős teljesítményt mutathat majd a holland szurkolóknak.

„A Red Bull dobogón volt az elmúlt két versenyen. Az egyenesben nem vagyunk túl jók, de valahogy mégsem volt sosem túl rossz a helyzet Ausztriában. Azért is várom a hétvégét, mert nagyon sok holland pilóta fog kijönni, nagyon sok lesz a narancssárga szín a lelátókon, és ez mindig jó.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!