Verstappen és Albon is rajtbüntetést kap Oroszországban - F1VILÁG.HU

Verstappen és Albon is rajtbüntetést kap Oroszországban

HIRDETÉS
Max Verstappen, Alexander Albon, Pierre Gasly és Daniil Kvyat is rajtbüntetést kap a Forma-1-es világbajnoki sorozat következő versenyén, az Orosz Nagydíjon.
SINGAPORE, SINGAPORE - SEPTEMBER 21: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during final practice for the F1 Grand Prix of Singapore at Marina Bay Street Circuit on September 21, 2019 in Singapore. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-21MYY6TH92111 // Usage for editorial use only //

A Red Bull és a Toro Rosso motorpartnere, a Honda csütörtökön jelentette be, mind a négy versenyző megkapja majd a gyártó legújabb, 4-es specifikációjú erőforrását Szocsiban.

Kvyat autójában a Honda az összes motorkomponenst kicseréli, így az orosz pilóta hazai versenyén a mezőny végéről rajtol, míg Verstappen, Albon és Gasly 5-5 rajthelyes büntetés tudatában várhatják a hétvégét.

Mivel az oroszországi versenypálya kínál előzési lehetőségeket, az energiaital-gyárosok úgy találták, hogy ez a legjobb lehetőség arra, hogy bevessék a legújabb specifikációjú Honda-motorokat.

A Forma-1-es Orosz Nagydíj hivatalos programja pénteken 10 órakor kezdődik az első szabadedzéssel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!