Megosztás:

Verstappen a Ferrariról: Soha ne mondd, hogy soha!

A holland tehetségnek több évre szóló szerződése van a Red Bull-lal.
A holland tehetségnek több évre szóló szerződése van a Red Bull-lal. © Red Bull Racing

A Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen elárulta, ha a Ferrari ajánlatot tenne neki, biztosan nemet mondana, később azonban hajlandó lenne egyezkedni az olasz istállóval.

A holland versenyző szerződése 2018 végéig szól a Red Bullnál, ráadásul a Red Bullnak a hírek szerint opciós joga van arra, hogy megtartsa a holland tehetséget a 2019-es esztendőre is.

Verstappen elárulta, lojális az osztrák istállóhoz, így amennyiben a Ferrari most elé állna egy ajánlattal, nemet mondana – a jövőben azonban nyitottan áll hozzá a maranellói gárdához.

„Most nem fogadnám el a Ferrari ajánlatát, hiszen a Red Bullnál vagyok, és lojális vagyok azokhoz, akik lehetőséget adtak nekem arra, hogy a Forma-1-ben versenyezzek – de soha ne mondd, hogy soha!” – mondta a holland tehetség a La Stampa című olasz lapnak.

Verstappen hozzátette, az elkövetkezendő években szeretne világbajnoki címekért harcolni, és reményei szerint erre már idén esélye lehet.

„A célom az, hogy megnyerjem a világbajnoki címet, de soha nem volt célom, hogy a sportág történetének legfiatalabb bajnoka legyek.”

„Hogy őszinte legyek, szerintem idén közelebb leszünk a Mercedeshez, viszont a Ferrari is versenyképesebb lesz.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Napra pontosan 3 éve mutatta be MP4-29-es kódjelű versenyautóját a nagyközönségnek a McLaren...

Hozzászólások

( komment)