Verstappen: Hihetetlen, ami az időmérőn történt - F1VILÁG.HU

Verstappen: Hihetetlen, ami az időmérőn történt

HIRDETÉS
Fotó: Singapore GP Media

Habár pénteken még úgy nyilatkozott Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője, hogy nem tudják felvenni a versenyt a Mercedesszel és a Ferrarival, most azt mondja, a 2. helyről indulva „bármi lehetséges”.

Az időmérőn Verstappen folyamatosan küszködött a Renault motorjával, csapatrádión is jelezte, hogy nagy problémái vannak a vezethetőséggel, így joggal aggódhatott a teljesítménye miatt.

Végül azonban Lewis Hamilton mögött megszerezte a második helyet a kvalifikáción, ami véleménye szerint „hihetetlen” azok után, ami a nap korábbi szakaszában történt.

„Őszintén szólva olyan érzés, mint egy győzelem” – mondta Verstappen. „Azok után, hogy mennyi problémám volt ma a motorral, hogy egyszerűen nem volt egy sima köröm, hihetetlen, hogy második lettem. Ez azt mutatja, hogy mennyire lenyűgöző az autónk.”

Verstappen bízik benne, hogy a futam során nem merülnek fel újra a ma tapasztalt problémák, mert az autójuk nagyon gyors, így akár bármi lehetséges a futamon.

„Biztosra kell mennünk, hogy sima rajtunk legyen, és onnantól kezdve pedig minden lehetséges. A motorgondokat holnap ki kell küszöbölnünk, de legalább elégedett vagyok az autóval.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!