Verstappen: Hihetetlen, ami az időmérőn történt

Fotó: Singapore GP Media
Max Verstappen, Red Bull Racing celebrates in parc ferme at Formula One World Championship, Rd15, Singapore Grand Prix, Qualifying, Marina Bay Circuit, Singapore, Saturday 15 September 2018.

Habár pénteken még úgy nyilatkozott Max Verstappen, a Red Bull F1-es versenyzője, hogy nem tudják felvenni a versenyt a Mercedesszel és a Ferrarival, most azt mondja, a 2. helyről indulva „bármi lehetséges”.

Az időmérőn Verstappen folyamatosan küszködött a Renault motorjával, csapatrádión is jelezte, hogy nagy problémái vannak a vezethetőséggel, így joggal aggódhatott a teljesítménye miatt.

Végül azonban Lewis Hamilton mögött megszerezte a második helyet a kvalifikáción, ami véleménye szerint „hihetetlen” azok után, ami a nap korábbi szakaszában történt.

„Őszintén szólva olyan érzés, mint egy győzelem” – mondta Verstappen. „Azok után, hogy mennyi problémám volt ma a motorral, hogy egyszerűen nem volt egy sima köröm, hihetetlen, hogy második lettem. Ez azt mutatja, hogy mennyire lenyűgöző az autónk.”

Verstappen bízik benne, hogy a futam során nem merülnek fel újra a ma tapasztalt problémák, mert az autójuk nagyon gyors, így akár bármi lehetséges a futamon.

„Biztosra kell mennünk, hogy sima rajtunk legyen, és onnantól kezdve pedig minden lehetséges. A motorgondokat holnap ki kell küszöbölnünk, de legalább elégedett vagyok az autóval.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!