Verstappen húga félt, hogy testvére őrültséget csinál - F1VILÁG.HU

Verstappen húga félt, hogy testvére őrültséget csinál

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

Jos Verstappen, a Red Bull fiatal tehetségének édesapja elárulta, milyen lelkiállapotban volt fia a Mexikói Nagydíj időmérőjét követően.

Verstappen csapattársa mögött a második helyet szerezte meg a mexikói kvalifikáción, és a Red Bull-első sor ellenére sem volt túl boldog – a holland pilótának így továbbra sem sikerült megszereznie karrierje első pole pozícióját.

Édesapja, Jos Verstappen elmondta, fia nagyon ideges volt az időmérő után, ám nem csak azért, mert az autóval akadtak gondjai – nagyon bosszantotta, ahogy Ricciardo ünnepelt.

„Én sem voltam boldog, de beszéltem vele, mielőtt elment aludni, megpróbáltam lenyugtatni” – nyilatkozta Jos Verstappen a holland Peptalk című műsorában.

„Találkoztam vele vasárnap reggel, és azt mondta, nagyon rosszul aludt. Ideges volt az autó miatt, és amiatt, hogy elszalasztotta a pole-t. És Ricciardo miatt is.

„Ricciardo a pole pozíciót akkora hévvel ünnepelte, mintha világbajnokká vált volna. Max nagyon zaklatott lett, és csak egy dolgot akart: nyerni.”

„Kaptam sms-t a testvéremtől és a lányomtól is, azt írták: „remélhetőleg semmi őrültséget nem fog tenni.” De amikor Max megőrül, akkor csak gyorsabban megy.”

Ricciardo számára végül balul sült el a verseny: a rajtnál is visszacsúszott, majd végül kuplunghiba miatt feladni kényszerült a futamot, Verstappen pedig mindeközben nyerni tudott.

Hirdetés

„Végül jó volt, hogy a második helyről indult” – folytatta Jos Verstappen. „Ha megnézitek Hamilton rajtját, hogy hogy került a Red Bullok közé… Max lett volna kívül, ha a pole-ból rajtolt volna. Minden jól működött.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!