Verstappen: Inkább a büntetés, csak zárkózzunk fel!

Fotó: Red Bull Racing
SHANGHAI, CHINA - APRIL 11: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing looks on during previews ahead of the F1 Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 11, 2019 in Shanghai, China. (Photo by Dan Istitene/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YZGDMA3N2511 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nem bánja, ha a Honda F1-es fejlesztései miatt rajtbüntetésekkel kell majd számolnia a szezonban.

A Honda az Azeri Nagydíjra is továbbfejlesztett motorral érkezett, így nagyon valószínű, hogy a szezon végéig nem fogják kihúzni szankció nélkül, és idő előtt felhasználják a 3 „büntetlenül” beszerelhető erőforrást

Verstappen szerint ezzel nincs semmi probléma, ha a Honda halad a fejlesztésekkel, hiszen az a céljuk, hogy közelebb kerüljenek a Mercedeshez és a Ferrarihoz. 

„Örülök, mert nagyon keményen nyomják, hogy hozzák a fejlesztéseket, és ez mindig jó” – mondta a holland. „Azt hiszem, megmutattam tavaly, hogy ha a mezőny végéről is indulunk, végezhetünk a dobogón, mint például Austinban, szóval nem gondolom, hogy ez egy nagy probléma.”

Boldogabb leszek, ha a szezon végén azt mondhatjuk, hogy erő tekintetében felzárkóztunk a Mercedeshez vagy a Ferrarihoz, mert több motort használtunk. Ez rendben van.”

A Honda hétvégi fejlesztési csomagjától Verstappen egyelőre nem vár teljesítménybeli előrelépést, a módosítások leginkább a megbízhatóság javítását szolgálták.

„Leginkább a megbízhatóságról szól, a motor megbízhatóságáról. Talán teljesítmény szempontjából is egy kicsit jobb lesz a helyzet, de semmi masszív dolog.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!