Verstappen kicsit aggódik a bakui hétvége miatt

Fotó: Red Bull Racing
SHANGHAI, CHINA - APRIL 14: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB14 TAG Heuer on track during qualifying for the Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 14, 2018 in Shanghai, China. (Photo by Clive Mason/Getty Images)

A Red Bull ifjú versenyzője, Max Verstappen attól tart, a bakui pálya hosszú egyenesei miatt nehéz dolguk lesz majd a soron következő Azeri Nagydíjon.

Bár csapattársa, Daniel Ricciardo 2017-ben megnyerte a bakui versenyt, győzelméhez nagyban hozzájárult a riválisok botladozása.

Verstappen szerint annak ellenére nehéz hétvége vár majd rájuk Azerbajdzsánban, hogy a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon remek végsebességeket produkáltak a sanghaji pálya egyeneseiben.

„Remek pálya a bakui, még ha nem is igazán fekszik az autónknak. Az egyenes nagyon hosszú, ami azt jelenti, hogy értékes időt veszítünk” – mondta Verstappen.

„Tavaly egész jól kezeltük a problémáinkat, így versenyképesek tudtunk lenni a verseny napján.”

Verstappan a múlt évben a 4. helyről esett ki Bakuban motorhiba miatt.

„A tavalyi egy igazán balszerencsés hétvége volt számomra. Kár érte, mert az autó igazán jónak tűnt. Viszont sok problémám támadt, ezért egy lehetséges dobogóról csúsztam le, talán egy győzelemről.”

„Remélem, hogy idén sikerül élnem a lehetőségekkel.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!