Verstappen: Megérte megpróbálni az intermediate-gumikkal

Fotó: Red Bull Racing
HOCKENHEIM, GERMANY - JULY 20: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB14 TAG Heuer on track during practice for the Formula One Grand Prix of Germany at Hockenheimring on July 20, 2018 in Hockenheim, Germany. (Photo by Charles Coates/Getty Images)

A 4. helyről rajtolt, és végül a 4. helyen ért célba a Német Nagydíjon a Red Bull versenyzője, Max Verstappen.

A holland versenyző és csapata a legtöbbet próbálta kihozni a vasárnapi versenyből – amikor először elkezdett esni az eső, gyorsan intermediate-gumikra váltott, ám a döntés végül nem vált be.

Verstappen azt mondja, megérte próbálkozni, és összességében elégedett a 4. hellyel.

„Egy ilyen kaotikus verseny után a 4. hely remek eredmény, és az autó erősnek tűnt a futam során” – mondta Verstappen.

„Nehéz nap volt a döntéshozás szempontjából az időjárás miatti változások okán. A 6-os kanyarban volt egy kisebb megcsúszásom, amikor először elkezdett esni, szóval úgy döntöttem, kimegyek intermediate-gumikért.”

„Amint kijöttem a bokszból, és odaértem a 6-os kanyarhoz, az már újra száraz volt. Tudtam, hogy nem fog működni. Bejöhetett volna, de sajnos nem esett eléggé. Néha ezek a döntések bejönnek, máskor nem.”

„A biztonsági autó miatt végül ennek nem lett hatása az eredményre, de megérte megpróbálni akkor. A heves eső túl későn érkezett.”

„Magyarországon talán jobb formában leszünk ahhoz, hogy elérjünk egy jó eredményt. Alig várom már a következő hétvégét.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!