Megosztás:

Verstappen: Néha el kell fogadni, hogy gyengék vagyunk

Verstappen csak a 6. rajtkockából indulhat vasárnap.
Verstappen csak a 6. rajtkockából indulhat vasárnap. © Red Bull Racing

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen nem érti, mi történt az Abu Dhabi Nagydíj időmérő edzéséen a Red Bull-lal, ami miatt nem tudtak harcba szállni a legjobb pozíciókért.

Verstappen a 6. legjobb időt autózta a kvalifikáción, ám több mint 1 másodperc volt a hátránya az élen végzett Valtteri Bottashoz képest.

Az időmérőn ezúttal nem volt ellenfele a Mercedesnek, Sebastian Vettel hátránya a harmadik helyen is több mint fél másodperc volt a pole pozícióhoz képest.

Verstappen elmondta, még a vasárnapi versenyig mindenképp ki kell elemezniük a mai adatokat, hogy megtudják, mi okozta a gyenge teljesítményüket – a holland bízik benne, hogy a futamon már versenyképesebb lehet az autójuk.

„Ez egy rossz időmérő volt. Egész hétvégén küszködtem az egyensúllyal, nem voltam elégedett vele” – mondta Verstappen.

„Néha el kell fogadni, hogy vannak olyan napok, amelyek nem a tieid. Ilyenkor küzdesz az autóval. Megpróbáltuk a tőlünk telhető legjobbat nyújtani ma, és ez a hatodik helyre volt elég.”

„Nem tudom, hogy mi az, ami ma rossz volt, különben tudtunk volna rajta változtatni. Meg kell értenünk, hogy mi történt, és remélhetőleg tanulhatunk belőle a holnapi napra.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Forma-1-es pályafutása 4. rajtelsőségét szerezte az Abu Dhabi Nagydíj időmérő edzésén Valtteri...

Hozzászólások

( komment)