Verstappen: Nehéz lesz legyőzni a Mercedest - F1VILÁG.HU

Verstappen: Nehéz lesz legyőzni a Mercedest

HIRDETÉS
A két Mercedes és a két Ferrari mögött az 5. legjobb idővel zárta a Forma-1-es Abu Dhabi Nagydíj pénteki nyitónapját Max Verstappen.
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - NOVEMBER 29: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 on track during practice for the F1 Grand Prix of Abu Dhabi at Yas Marina Circuit on November 29, 2019 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Charles Coates/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-22B74F6KN2111 // Usage for editorial use only //

A holland versenyző a délelőtti gyakorláson még a 2. leggyorsabb volt Valtteri Bottas mögött, a délutáni tréningen viszont hátrébb csúszott.

Verstappen ennek ellenére azt mondja, elégedett az első nappal, bár kétségkívül van még hová fejlődnie a Red Bullnak.

„Összességében tisztességesen alakult ez a pénteki nap” – fogalmazott a holland versenyző.

„Nem vagyok még teljesen elégedett az egyensúllyal, és természetesen vannak még dolgok, melyeket csinálhatunk jobban, de összességében örülök.”

A Red Bull versenyzője hozzátette, szerinte a Mercedest nehéz lesz legyűrni a szezonzárón.

„A Mercedes nagyon gyorsnak tűnik itt ismét, és nehéz lesz legyőzni őket, de szerintem közel leszünk szombaton. Ma még ki fogjuk elemezni a gumiadatokat, de összességében nincsenek komoly meglepetések. A lágy gyorsabb egy körön, a versenytávon pedig úgy fogy el, ahogy vártuk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!