Verstappen nem aggódik a Ferrari és a Mercedes tempója miatt

Fotó: Red Bull
MONTMELO, SPAIN - FEBRUARY 20: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing prepares to drive in the garage during day three of F1 Winter Testing at Circuit de Catalunya on February 20, 2019 in Montmelo, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YGEAGMDD1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Max Verstappen egyelőre nem tudja, hogy a Red Bull harcba szállhat-e a győzelemért az F1-es Ausztrál Nagydíjon, de ami biztos, hogy a tesztek alapján „egyelőre nincs okuk panaszra”.

A tesztek során a Ferrari és Sebastian Vettel autózta a leggyorsabb köridőt, azonban Lewis Hamilton csak 3 ezredmásodperccel maradt el a Mercedesszel. Verstappen egyáltalán nem lepődött meg ezen, így nem is aggódnak amiatt, hogy esetleg nagy lemaradásban lennének hozzájuk képest. 

„Ők mindig is gyorsak lesznek” – mondta Verstappen a Ferrari és a Mercedes tempójával kapcsolatban. „De nem aggódom emiatt.”

„Nagyon gyorsak, de elégedett vagyok azzal, amit eddig csináltunk. A hosszú etapos tempónk nagyon ígéretesnek tűnt, de Melbourne megint egy másik pálya lesz, más hőmérséklettel, szóval arról fog szólni a dolog, hogy jó beállításokat találjunk.”

Verstappen azt egyelőre nem tudja megmondani, hogy harcba szállhatnak-e a győzelemért az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon, mivel szerinte sok fog múlni az időmérőn – a versenytempó miatt viszont nem aggódik. 

„Meglátjuk majd szombaton. Remélhetőleg vasárnap ott leszünk” – mondta. 

„Ha a hosszú etapokat nézzük, az nagyon ígéretesnek tűnik, szóval igen, várom már, hogy versenyezzünk.”

„Úgy gondolom, hogy elég jó csomagunk van, és úgy tűnik, a motor is nagyon jól működik. Szóval ennek örülök. Ez mindenki számára kérdőjel volt, hogy hogy fog teljesíteni. Amit eddig láttunk, az alapján nagyon megbízható és azt tette, amit akartunk.”

„Majd meglátjuk Melbourne-ben, hogy hol állunk. Addig keményen nyomjuk, hogy fejlődjünk, ahogy mindenki más, de eddig nincs okunk panaszra.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!