Verstappen: Nem fogunk győzni az Ausztrál Nagydíjon

Fotó: Red Bull Racing
MONTMELO, SPAIN - MARCH 01: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 in the Pitlane during day four of F1 Winter Testing at Circuit de Catalunya on March 01, 2019 in Montmelo, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YKBH9T2N2111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Max Verstappen óvatosan nyilatkozott a Red Bull esélyeiről: a holland pilóta szerint az F1-es szezonnyitón, az Ausztrál Nagydíjon még nem fognak a győzelemért harcolni.

A Red Bull csapata idén a Honda erőforrásaival áll rajthoz – az istálló a teszten látottakkal elégedett volt, azonban Verstappen szerint még messze állnak attól, hogy a Ferrarival vagy a Mercedesszel küzdjenek a győzelemért.

Nem fogunk rögtön versenyt nyerni a Honda motorral. De elöl kell lennünk” – nyilatkozta Verstappen.

„A hosszú etapok, amelyeket a teszteken teljesítettünk, ígéretesen voltak” – folytatta a holland. „Szóval arra számítunk, hogy az elejétől kezdve versenyképesek leszünk.”

A Red Bull fiatal pilótája szerint a Ferrari és a Mercedes egyelőre előttük jár, ám kíváncsian várja, hogy az Ausztrál Nagydíj hétvégéjén mire lesznek képesek velük szemben.

„Azt gondolom, hogy összességében jó csomagunk van, de ezen a hétvégén fogjuk meglátni igazán, hogy hol állunk, és hogy felzárkóztunk-e a Mercedeshez és a Ferrarihoz.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!