Verstappen nem sokat vár az időmérőtől, a versenyre fókuszál

Fotó: Red Bull Racing
SAO PAULO, BRAZIL - NOVEMBER 09: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB14 TAG Heuer on track during practice for the Formula One Grand Prix of Brazil at Autodromo Jose Carlos Pace on November 9, 2018 in Sao Paulo, Brazil. (Photo by Lars Baron/Getty Images)
Nem vár sokat a Brazil Nagydíj időmérő edzésétől Max Verstappen, így a Red Bull csapata már pénteken a hosszú etapos tempóra összpontosított.

Nem vár sokat a Brazil Nagydíj időmérő edzésétől Max Verstappen, így a Red Bull csapata már pénteken a hosszú etapos tempóra összpontosított.

Verstappen az első edzésen a leggyorsabb volt Interlagosban, a napot pedig végül az 5. pozícióban zárta.

A holland azt mondja, bár nem volt sima napja, elégedett, mivel rögtön ráérzett az autóra.

„Ahogy beleültem, rögtön elégedett voltam az autómmal, pedig ez általában nem jellemző itt” – mondta a holland tehetség.

„Az autó jónak tűnt, de a gyorskörömben forgalomba kerültem, szóval úgy érzem, a köridőn még lehet még faragni. Mivel ez a pálya általában nem kedvez nekünk, nem igazán vannak különösebb elvárásaim az időmérőre, a versenyre fókuszálunk.”

„A hosszú etapos tempóm rendben volt, a második edzésen voltak hátráltató tényezők, emiatt nem tudtam elvégezni mindent, amit akartam, de még így is jónak tűnt az edzés.”

„Csak néhány finomításra lesz szükség holnap, és akkor meggyőződésem, hogy olyan beállításaink lehetnek, amilyeneket szeretnék.”

„Délután egy kisebb olajszivárgás miatt később gurultam csak pályára, és szerettünk volna megbizonyosodni arról, hogy megoldottuk, így nem lesznek további problémák.”

Verstappen azt mondja, kételkedik abban, hogy megérkezik az eső Interlagosba, pedig az javítana az esélyeiken hétvégén.

„Ami az időjárást illeti, azt hiszem, péntekre jósolták a legrosszabbat, de végül nem esett, szóval nem vagyok biztos abban, hogy kapunk ilyesfajta segítséget.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!