Verstappen nem tudja, hogy altat-e a Ferrari

Fotó: Red Bull Racing
MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 15: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks with race engineer Gianpiero Lambiase in the garage during practice for the F1 Grand Prix of Australia at Melbourne Grand Prix Circuit on March 15, 2019 in Melbourne, Australia. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YQPX7ME51W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Biztatóan indult a Forma-1-es Ausztrál Nagydíj hétvégéje a Red Bull csapata számára: az istálló versenyzői a Mercedesek mögött zárták a pénteki nyitónapot.

Mindkét melbourne-i gyakorláson Lewis Hamilton volt a leggyorsabb, a második tréningen pedig az Ezüstnyilak nagy, 8 tizedmásodperces előnnyel zártak az élen.

A harmadik és negyedik helyeken azonban nem a Ferrarik, hanem a Red Bullok zártak Max Verstappen – Pierre Gasly sorrendben.

Verstappen elárulta, sok munka vár még rájuk, de elégedett a kezdéssel.

„Csak magunkra figyelünk, és kétségtelen, hogy vannak dolgok, amiken javítanunk kell még” – mondta a holland versenyző.

„De szerintem mindenkivel ez a helyzet. Ez volt még csak az első napunk. De eddig minden rendben. A Mercedes nagyon gyorsnak tűnik. Bőven van tennivalónk, és sok mindent kielemzünk.”

Arra a kérdésre, hogy a Ferrari altatott-e a második edzésen, Verstappen így felelt: „Nem tudom. Őket kellene megkérdezni! Nem tudok válaszolni erre. Magunkra koncentrálunk, és van még tennivalónk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!