Verstappen: Nem vagyunk sokkal lemaradva

Fotó: Red Bull Racing
SHANGHAI, CHINA - APRIL 12: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing looks on in the garage during previews ahead of the Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 12, 2018 in Shanghai, China. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Igazán elégedetten nyilatkozott a Kínai Nagydíj pénteki szabadedzései után Max Verstappen.

A Red Bull ifjú titánja mindkét gyakorlást az 5. helyen zárta, és elmondása szerint leginkább az RB14-es versenyautó hosszú etapos teljesítményével elégedett.

„Az első edzésen azon dolgoztunk egy kicsit, hogy az autó beállításain dolgozzunk, hogy jobban megértsük azt” – mondta a holland.

„A nap végére már jónak tűnt a tempó, és szerintem elégedettek lehetünk a versenygép teljesítményével. Mindig jó komolyabb problémák nélkül befejezni a napot, és úgy tűnik, nem is vagyunk nagyon lemaradva.”

„Mielőtt az edzés végén megérkezett az eső, sikerült hosszú etapot futnunk, így nem éreztük szükségét annak, hogy kint maradjunk. A hosszú etapok ismét nagyon pozitívak voltak, kényelmesen éreztem magam az autóban. A rövid etapokat illetően még némi finomhangolásra van szükség, hogy jobb legen az egyensúly, és akkor rendben leszünk.”

Verstappen hozzátette, reményei szerint erős versenyük lesz vasárnap.

„Ez a pálya kedvező az előzések szempontjából, szóval a tempónk alapján jó versenyünk lehet.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!