Verstappen: Nevetséges Vettel reakciója - F1VILÁG.HU

Verstappen: Nevetséges Vettel reakciója

HIRDETÉS

Max Verstappen szerint nevetséges, ahogy Sebastian Vettel kezelte a verseny végén történt szituációt – a holland beszélni szeretne a négyszeres világbajnokkal.


Max Verstappen szerint nevetséges, ahogy Sebastian Vettel kezelte a verseny végén történt szituációt – a holland beszélni szeretne a négyszeres világbajnokkal.

A Mexikói Nagydíj versenyének utolsó köreiben nagy csata alakult ki Verstappen és Vettel között, ám végül a ferrarisnak nem sikerült megelőznie a hollandot – ám mivel a 19 éves pilóta elhagyta a pályát, majd Vettel elé ment vissza, a versenybírák 5 másodperces büntetéssel sújtották.

Verstappen egyáltalán nem ért egyet a stewardok döntésével, szerinte megint nem voltak következetesek az FIA emberei.

„Azt hiszem ez elég hasonló volt ahhoz, ami az első kanyarban történt” – mondta a Red Bull pilótája, akitől végül elvették a 3. pozíciót. „Lewis elhagyta a pályát, masszív előnyre tett szert, és Nico is lement, amikor összeértünk. Én sem kerültem előnybe, ugyanolyan távolságban voltam elöl, szóval úgy gondolom, hogy ez nevetséges.”

„Azt gondolták, hogy vissza kellett volna adnom a pozíciót, de nem erősítették meg. Nem tartottam fel, csak megpróbáltam a tőlem telhető legjobbat nyújtani. Ha Nicónak nem adtak büntetést a verseny elején, nekem se adjanak” – folytatta a holland.

Mindemellett Verstappen azon is „kiakadt”, ahogyan Vettel az egész helyzetre reagált – szerinte a német kicsit túlzásba vitte az idegeskedést.

„Láttam a felvételeket. Én legalább jól tudom ezt csinálni, nevetséges, amit ő tett, aztán elkezdett üvölteni a rádión. Nem tudom, hányszor beszélt csúnyán.”

„Beszélni fogok vele, mert nevetséges, ahogy ezt kezeli – ő csak egy nagyon frusztrált srác jelen pillanatban” – mondta.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!