Verstappen örül Hamiltonék „tiszteletlen” nyilatkozatának

AUSTIN, TEXAS - OCTOBER 31: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks in the Drivers Press Conference with Lando Norris of Great Britain and McLaren F1 during previews ahead of the F1 Grand Prix of USA at Circuit of The Americas on October 31, 2019 in Austin, Texas. (Photo by Clive Mason/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-221XYU3GW1W11 // Usage for editorial use only //
Fotó: Red Bull Racing
A Red Bull versenyzője, Max Verstappen azt mondja, „tiszteletlen” volt Lewis Hamilton és Sebastian Vettel akkor, amikor Mexikóban arról beszéltek, másképp állnak hozzá a holland pilótával való versenyzéshez annak agresszivitása miatt. A fiatal pilóta szerint viszont mindez pozitív, hiszen azt jelenti, „ott vagyok a fejükben”.

Hamilton és Verstappen a múlt hétvégi verseny elején akadt össze, minek következtében előbbi versenyző autója meg is sérült. Hamilton végül győzni tudott, Verstappen pedig később Valtteri Bottasszal is összekoccant, minek következtében defektet kapott.

A versenyt követő sajtótájékoztatón aztán Hamilton azt találta mondani, Verstappen „vonzza” az incidenseket, ezért másképp áll hozzá a hollanddal való küzdelmekhez, véleményével pedig egyetértett Sebastian Vettel is.

Verstappent aztán Austinban megkérdezték arról, mit gondol a két világbajnok nyilatkozatáról.

„Ami engem illet, szerintem elég buta megnyilvánulás volt. Mert szerintem én mindig keményen versenyzem, de fair vagyok” – mondta a holland.

„Szerintem nem korrekt ilyet mondani. De természetesen könnyű belemarni valakibe. Részemről rendben van. Mindig pozitív az, ha rólad beszélnek, mert az azt jelenti, hogy ott vagy a fejükben. Én csak a vezetésemre fókuszálok, és szerintem ennél többet nem is kell mondanom.”

„Azt hiszem, szerintem a dolog jól mutatja, hogy ott vagyok a fejükben. És szerintem ez jó dolog. De nekem nincs szükségem arra, hogy belemarjak másba egy sajtótájékoztatón, mert szerintem egyrészt tiszteletlen, másrészt én inkább a pályán harcolok, amit imádok.”

„És természetesen szeretem a kemény küzdelmet. Ha ők hátul akarnak maradni, akkor jobb, ha otthon maradnak. Az ember harcolni akar, mert elvégre azért van itt Versenyzők vagyunk a Forma-1-ben, és szerintem mi vagyunk a legjobbak, a győzelmekért csatázunk, mert ezért élünk.” 

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!