Verstappen: Rég voltam már ennyire izgatott - F1VILÁG.HU

Verstappen: Rég voltam már ennyire izgatott

HIRDETÉS
A Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen azt mondja, régen volt már ennyire izgatott, mint most, a 2019-es Forma-1-es idény előtt. A holland sikeres szezonra számít.
Fotó: Red Bull Racing

Az energiaital-gyárosok az előttünk álló idénynek a Honda erőforrásaival vágnak neki, miután szakítottak korábbi motorpartnerükkel, a Renault-val.

A Motorsport.com című lapnak nyilatkozva Verstappen igazán optimistán beszélt a rá váró kihívásokról, elmondása szerint ugyanis az előszezoni tesztek ígéretesen alakultak.

„Nagyon izgatottan vártam már a silverstone-i filmforgatási napot is. Pályára akartam már gurulni, látni akartam, hogyan viselkedik a motor” – nyilatkozta a fiatal versenyző.

„Előtte éjszaka alig aludtam. Régen voltam már ennyire izgatott. Ez egy új projekt a Hondával, én nagyon fontos az, hogy megpróbáljak megérteni mindent. A tesztek arra valók, hogy az ember a lehető legjobban felkészüljön a szezonkezdetre, hiszen nem sok idő van alkalmazkodni, amikor már elkezdődik a bajnokság.”

Verstappen korábban sokszor kritizálta a Renault-t, a Hondáról azonban ódákat zeng: elmondása szerint a japán gyártó mérnökei is jól együtt tudnak dolgozni csapatával.

„Mindenki alig várja már a közös munkát, illetve a nagyszerű eredményeket. Nagyon pozitív a légkör csapaton belül, és az is jó, hogy friss a motiváció.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!