Verstappen: Rég voltam már ennyire izgatott

Fotó: Red Bull Racing
MONTMELO, SPAIN - FEBRUARY 18: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing prepares to drive in the garage during day one of F1 Winter Testing at Circuit de Catalunya on February 18, 2019 in Montmelo, Spain. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YFT99KKH1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
A Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen azt mondja, régen volt már ennyire izgatott, mint most, a 2019-es Forma-1-es idény előtt. A holland sikeres szezonra számít.

Az energiaital-gyárosok az előttünk álló idénynek a Honda erőforrásaival vágnak neki, miután szakítottak korábbi motorpartnerükkel, a Renault-val.

A Motorsport.com című lapnak nyilatkozva Verstappen igazán optimistán beszélt a rá váró kihívásokról, elmondása szerint ugyanis az előszezoni tesztek ígéretesen alakultak.

„Nagyon izgatottan vártam már a silverstone-i filmforgatási napot is. Pályára akartam már gurulni, látni akartam, hogyan viselkedik a motor” – nyilatkozta a fiatal versenyző.

„Előtte éjszaka alig aludtam. Régen voltam már ennyire izgatott. Ez egy új projekt a Hondával, én nagyon fontos az, hogy megpróbáljak megérteni mindent. A tesztek arra valók, hogy az ember a lehető legjobban felkészüljön a szezonkezdetre, hiszen nem sok idő van alkalmazkodni, amikor már elkezdődik a bajnokság.”

Verstappen korábban sokszor kritizálta a Renault-t, a Hondáról azonban ódákat zeng: elmondása szerint a japán gyártó mérnökei is jól együtt tudnak dolgozni csapatával.

„Mindenki alig várja már a közös munkát, illetve a nagyszerű eredményeket. Nagyon pozitív a légkör csapaton belül, és az is jó, hogy friss a motiváció.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!