Megosztás:

Verstappen szeretne lojális maradni a Red Bullhoz

Verstappen célja idén nem más, minthogy dobogóra álljon a Toro Rossóval.
Verstappen célja idén nem más, minthogy dobogóra álljon a Toro Rossóval. © Red Bull Racing

Bár 2017-ben szeretne topcsapatnál versenyezni, Max Verstappen azt mondja, nagyon fontos, hogy lojális maradjon jelenlegi munkaadójához, a Red Bullhoz.

A holland tehetség tavaly mutatkozott be a Forma-1-ben a Toro Rosso színeiben, és már első évében remek teljesítménnyel rukkolt elő.

Verstappen az évadnyitó Ausztrál Nagydíj helyszínén, Melbourne-ben újságíróknak arról beszélt, szeretne idén dobogós helyezésekért harcolni, jövőre pedig már egy élcsapatnál folytatná a versenyzést.

Bár 2017-re több ülés is felszabadulhat, köztük Kimi Räikkönené a Ferrarinál, Verstappen azt mondja, semmi oka arra, hogy elkezdjen tárgyalni más csapatokkal – a cél tehát az, hogy házon belül lépjen feljebb, méghozzá a Red Bull Racinghez.

„Nagyon jól érzem magam a Red Bullnál, nem látom okát annak, hogy változtassunk ezen – fontos, hogy az ember mindig lojális legyen” – mondta Verstappen.

„Lehetőséget kaptam tőlük arra, hogy bemutatkozzak a Forma-1-ben, ami mindig is egy álom volt számomra, szóval boldog vagyok, hogy itt lehetek.”

Amikor egy esetleges ferraris szerződésről kérdezték, a holland hozzátette: „Nem. Ahogy már mondtam, remekül érzem magam a Red Bullnál. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő.”

„A célom idén a dobogó. Mivel tavaly voltam már negyedik, a következő lépés a pódium.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso az évadnyitó Ausztrál Nagydíj helyszínén,...

Hozzászólások

( komment)