Verstappen szerint a Ferrari talált egy turbógombot

Fotó: Red Bull Racing
SHANGHAI, CHINA - APRIL 13: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB14 TAG Heuer on track during practice for the Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 13, 2018 in Shanghai, China. (Photo by Charles Coates/Getty Images)

Max Verstappen az ötödik helyen végzett a kínai időmérőn, ami egyben azt is jelenti, hogy sem a Ferrarit, sem pedig a Mercedest nem tudták legyőzni.

A Red Bull holland pilótája ettől függetlenül bízik abban, hogy a futamon közelebb kerülnek a versenytársakhoz.

„Nem voltunk olyan rosszak a Mercedeshez képest, de a Ferrari túl gyors volt. Valahogy találtak egy turbógombot az egyenesben, mert tényleg nagyon gyorsak, és még a kanyarokban is azok.” – kezdte Verstappen, aki ultralágyon rajtol majd holnap.

„Egy nagyon jó csomagjuk van erre a hétvégére. A futamon közelebb kell kerülnünk a végsebesség terén, ez remélhetőleg segíteni fog egy kicsit. De pozitívnak kell lennünk. Sok minden történhet, és stratégiai szempontból pedig egy vagy két csere is lehet, még nem tudjuk. Az viszont igen, hogy más lesz a többiekhez képest.” – tette hozzá.

A Red Bull csapatfőnöke úgy véli, ma kihozták a maximumot.

„Ez volt a lehető legjobb eredmény ma számunkra. Ötödik és hatodik hely, közel a Mercedeshez. Ezen a hétvégén a Ferrarinak rettenetes a tempója. De más gumikon kezdjük a futamot, szóval érdekes lehet a stratégia szempontjából.” – mondta Horner.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!