Verstappen: Tanulnom kell a történtekből, de nem kell lehiggadnom - F1VILÁG.HU

Verstappen: Tanulnom kell a történtekből, de nem kell lehiggadnom

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull Racing

A Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen azt mondja, mindenképpen tanulnia kell a vasárnapi Kínai Nagydíjon történtekből, ám nem érzi azt, hogy le kellene higgadnia.

A holland versenyző a vasárnapi versenyen ütközött össze Sebastian Vettellel, ezzel egy biztos dobogós eredményt dobott el magától, miközben csapattársa, Daniel Ricciardo nyerni tudott Sanghajban.

Verstappen a verseny után újságíróknak nyilatkozva elmondta, nem volt túl agresszív, csak rosszul mérte fel a helyzetet, miközben igyekezett visszanyerni azokat a pontokat, amiket elveszített a szezon első két futamán.

„Nem gondolom, hogy sok mindenen kell változtatnom, de nyilván tanulnom kell a ma történtekből” – mondta a holland versenyző Sanghajban.

„Nem hinném, hogy kevésbé kell agresszívnek lennem. Nem arról van szó, hogy túl agresszív voltam. Egyszerűen sokat akartam. Még csak lehiggadnom sem kell, át kell látnom a helyzetet jobban, mert korábban jó voltam ebben.”

„Idén viszont, talán mert a korábbi versenyek nem alakultak jól, próbáltam visszanyerni pontokat, és ez jelen pillanatban ellenem dolgozik… Mindenesetre kemény lecke volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Verstappen: Tanulnom kell a történtekből, de nem kell lehiggadnom
Ekkor lesz a kínai sprintfutam és időmérő szombaton
Horner: Korai még Ricciardo jövőjéről dönteni
Az Audi már most tényező az F1-es versenyzői piacon
Semmit sem tudtak az F1-es csapatok a kínai pálya felületkezeléséről
Ha esik, szombaton is bajban lehet a Ferrari

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!