Verstappen vs. Ocon

Verstappen: Tanulnom kell a történtekből, de nem kell lehiggadnom

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing

A Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen azt mondja, mindenképpen tanulnia kell a vasárnapi Kínai Nagydíjon történtekből, ám nem érzi azt, hogy le kellene higgadnia.

A holland versenyző a vasárnapi versenyen ütközött össze Sebastian Vettellel, ezzel egy biztos dobogós eredményt dobott el magától, miközben csapattársa, Daniel Ricciardo nyerni tudott Sanghajban.

Verstappen a verseny után újságíróknak nyilatkozva elmondta, nem volt túl agresszív, csak rosszul mérte fel a helyzetet, miközben igyekezett visszanyerni azokat a pontokat, amiket elveszített a szezon első két futamán.

„Nem gondolom, hogy sok mindenen kell változtatnom, de nyilván tanulnom kell a ma történtekből” – mondta a holland versenyző Sanghajban.

„Nem hinném, hogy kevésbé kell agresszívnek lennem. Nem arról van szó, hogy túl agresszív voltam. Egyszerűen sokat akartam. Még csak lehiggadnom sem kell, át kell látnom a helyzetet jobban, mert korábban jó voltam ebben.”

„Idén viszont, talán mert a korábbi versenyek nem alakultak jól, próbáltam visszanyerni pontokat, és ez jelen pillanatban ellenem dolgozik… Mindenesetre kemény lecke volt.”

 

Kapcsolódó cikkek

Horner: Időt kell adnunk Gaslynak

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke védelmébe vette Pierre Gaslyt, a csapat új versenyzőjét, akinek nem sikerült a pontszerzés az F1-es Ausztrál Nagydíjon

Friss hírek