Verstappen: Tanulnom kell a történtekből, de nem kell lehiggadnom

Fotó: Red Bull Racing
SHANGHAI, CHINA - APRIL 14: Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB14 TAG Heuer on track during final practice for the Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 14, 2018 in Shanghai, China. (Photo by Lintao Zhang/Getty Images)

A Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen azt mondja, mindenképpen tanulnia kell a vasárnapi Kínai Nagydíjon történtekből, ám nem érzi azt, hogy le kellene higgadnia.

A holland versenyző a vasárnapi versenyen ütközött össze Sebastian Vettellel, ezzel egy biztos dobogós eredményt dobott el magától, miközben csapattársa, Daniel Ricciardo nyerni tudott Sanghajban.

Verstappen a verseny után újságíróknak nyilatkozva elmondta, nem volt túl agresszív, csak rosszul mérte fel a helyzetet, miközben igyekezett visszanyerni azokat a pontokat, amiket elveszített a szezon első két futamán.

„Nem gondolom, hogy sok mindenen kell változtatnom, de nyilván tanulnom kell a ma történtekből” – mondta a holland versenyző Sanghajban.

„Nem hinném, hogy kevésbé kell agresszívnek lennem. Nem arról van szó, hogy túl agresszív voltam. Egyszerűen sokat akartam. Még csak lehiggadnom sem kell, át kell látnom a helyzetet jobban, mert korábban jó voltam ebben.”

„Idén viszont, talán mert a korábbi versenyek nem alakultak jól, próbáltam visszanyerni pontokat, és ez jelen pillanatban ellenem dolgozik… Mindenesetre kemény lecke volt.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!