Verstappen úgy érzi, nincs oka a panaszra - F1VILÁG.HU

Verstappen úgy érzi, nincs oka a panaszra

HIRDETÉS

Igencsak elégedett az időmérő edzésen megszerzett 7. rajthellyel a Red Bull Racing ifjú versenyzője, Max Verstappen.


Igencsak elégedett az időmérő edzésen megszerzett 7. rajthellyel a Red Bull Racing ifjú versenyzője, Max Verstappen.

A 18 esztendős versenyző csapattársa, Daniel Ricciardo mögött végzett az Olasz Nagydíj kvalifikációján, elmondása szerint azonban nincs oka panaszra, a monzai versenypálya ugyanis a Renault erőforrásai révén komoly kihívást jelent a Red Bull csapatának.

„Ami azt illeti, nagyon elégedett vagyok a mai időmérővel” – mondta a holland tehetség. „Azt gondoltam, sokkal hátrébb leszünk, de valójában elég szoros volt.”

„Az időmérő vége felé elveszítettük a rádiókapcsolatot, szóval nem tudtam, hogy is állok, és amikor visszatértem a bokszba és láttam, hogy 7. vagyok, azt mondtam magamban, hogy nem is olyan rossz.”

„3 századra voltunk az 5. helytől, szóval szerintem nem panaszkodhatunk, főleg, hogy kompromisszumokat kellett kötnünk a leszorítóerő-szinteket tekintve.”

Verstappen kifejtette, reméli, a vasárnapi verseny valamivel jobban alakul számukra.

„Nem tudhatjuk, mi lesz holnap, általában erősebbek vagyunk a versenyeken, mint az időmérőkön, úgyhogy reméljük, jó futamunk lesz. Az ember nyilván mindig előrébb akar végezni, de reálisan kell látnunk az esélyeinket – márpedig ez a pálya nagy kihívást jelent számunkra.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!