Megosztás:

Verstappen újra beszélni fog Ricciardóval

A holland nem szeretné, hogy megromoljon viszonya Ricciardóval.
A holland nem szeretné, hogy megromoljon viszonya Ricciardóval. © Red Bull Racing

Bár túlléptek már a Magyar Nagydíjon történteken, a Red Bull ifjú versenyzője, Max Verstappen beszélni fog még csapattársával, Daniel Ricciardóval, hogy megmaradjon köztük az eddig is fennálló remek viszony.

Verstappen a Magyar Nagydíj első körében ütötte ki a versenyből saját csapattársát, és bár Ricciardo később elfogadta a holland bocsánatkérését, Verstappen úgy véli, egyszer legalább még át kell beszélniük a történteket.

„Beszéltem vele, de a következő verseny előtt szerintem újra leülünk. Mindig nagyon jó volt a kapcsolatunk” – mondta az ifjú versenyző, majd arra a kérdésre, hogy véleménye szerint újra rendben vannak-e a dolgok köztük, így felelt: „Szerintem igen. De ez az ügy csak rám és Danielre tartozik.”

Verstappen hozzátette, a hungaroringi verseny 2. kanyarjában történt baleset azért következett be, mert mindketten próbáltak előrejutni egy olyan kanyarban, ahol alapvetően nagyon nehéz az előzés.

„Az első körnek meg kell történnie, és fontos, hogy a lehető legjobb helyzetbe hozd magad. Ilyenkor az ember rámegy a pozícióra. Mindent megtesz azért, hogy előrelépjen.”

„Nekem blokkoltak a kerekeim, és ilyekor már az ember csak utas az autóban. Mindketten igyekeztünk előrelépni. Én blokkoltam a kerekeket, mert volt előttem egy másik autó, és aztán nekimentem Danielnek. Nyilván nem akar ilyet az ember, de természetesen nem szándékosan csináltam.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

Mindössze egyetlen hibát követett el a hungaroringi Forma-1-es teszten Robert Kubica – igaz, az...

Hozzászólások

( komment)