Verstappen üzent Vettelnek: változtass a stílusodon!

Fotó: Red Bull Racing
LE CASTELLET, FRANCE - JUNE 24: Second place finisher Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing celebrates with his trophy after the Formula One Grand Prix of France at Circuit Paul Ricard on June 24, 2018 in Le Castellet, France. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Ha valaki, Max Verstappen bőven kapott tanácsot az idei évben azzal kapcsolatban, hogy min változtasson, hogy kevesebb hibát kövessen el az F1-ben – most, hogy Sebastian Vettel ütközött Valtteri Bottasszal, a fiatal pilóta végre továbbadhatta, amit másoktól „tanult”.

A versenyt követő sajtótájékoztató egyik központi témája a Vettel-Bottas ütközés volt, így megkérdezték a versenyzőket, hogy enyhének tartják-e a négyszeres világbajnok 5 másodperces büntetését az eset miatt.

Miután Hamilton és Räikkönen válaszolt a kérdésre, megkérdezték Verstappent, hogy van-e bármi hozzáfűznivalója a témához.

„Igen. Ha legközelebb látjátok Sebet, akkor kérjétek meg, hogy változtasson a stílusán, jó? Mert tényleg, ez elfogadhatatlan” – mondta a holland teljesen komoly arccal, miközben a mellette ülő Hamilton nevetésben tört ki.

„Ezt mondták nekem is a szezon elején, szóval azt hiszem, most ugyanezt kellene csinálniuk.”

„Aztán Sebnek nem kellene semmit tennie, csak versenyezni, tanulni ebből, és továbblépni. Ez a tanácsom mindenkinek” – fejezte be mondandóját a Red Bull-pilóta, miközben már mindenki nevetett a sajtóteremben.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!