Verstappen visszaszólt Rosbergnek: „Már versenyzőként sem volt hiteles!”

MONZA, ITALY - SEPTEMBER 05: Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing talks to the media in the Paddock during previews ahead of the F1 Grand Prix of Italy at Autodromo di Monza on September 05, 2019 in Monza, Italy. (Photo by Dan Istitene/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-21FTKEY8N1W11 // Usage for editorial use only //
Fotó: Red Bull Racing
Visszavágott a korábbi Forma-1-es versenyzőnek, Nico Rosbergnek Max Verstappen. A holland szerint a 2016-os év világbajnoka „az új Jacques Villeneuve”.

Rosberg még a Belga Nagydíj után mondott véleményt Verstappen spái teljesítményéről: a német azt találta mondani, a holland „régi önmagát” hozta a versenyen, és „nagyon agresszív” volt, ennek köszönhette elsőkörös kiesését.

Az Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában aztán Verstappent szembesítették is a korábbi világbajnok véleményével.

„Nem nagyon érdekel, miket beszél a podcastjében” – mondta a Red Bull versenyzője.

„Szerintem lassan ő lesz az új Jacques Villeneuve – aki igazából mostanában már kevésbé rossz! Nico az új. Szerintem csak nézőket, hallgatókat akar toborozni.”

Rosberg egyébként még a szezon korábbi szakaszában „nárcisztikusnak” nevezte Verstappent, aki „egy kicsit extrémnek” tartotta ezt a véleményt. A holland szerint korábbi versenytársa nem túl hiteles szakértőként, sőt…

„Nárcisztikusnak hívott korábban, ezt egy kicsit extrémnek gondolom. Nico soha nem volt hiteles, még versenyzőként sem! Ez az ő problémája. Nem kíváncsi rá senki, és nem kap munkát.”

„Nem tudom, mit akar. Több nézőt? Pénzt? Maradhatott volna a vezetésnél, akkor még többet kereshetne!”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!