Verstappent dühíti, hogy Vettel hibájáról senki sem beszél

Fotó: Red Bull Racing
MONTREAL, QC - JUNE 09: Pole position qualifier Sebastian Vettel of Germany and Ferrari shakes hands with third place qualifier Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing in parc ferme during qualifying for the Canadian Formula One Grand Prix at Circuit Gilles Villeneuve on June 9, 2018 in Montreal, Canada. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

A Red Bull holland versenyzője, Max Verstappen elárulta, kicsit dühíti, hogy miközben őt rengeteget kritizálták a szezon első versenyei után, addig a Francia Nagydíj első körében hibázó Sebastian Vettelről alig beszélnek.

Verstappen sok hibát elkövetett az idény első felében, melyek miatt számos kritika érte. Sokak szerint az ifjú versenyzőnek változtatnia kellene hozzáállásán, különben nem lesz helye a sportág legnagyobbjai között.

A Red Bull versenyzője az előző két futamon már remek teljesítményt nyújtott – Kanadában és Franciaországban is dobogóra állt, és amikor Le Castellet-ben Sebastian Vettel első kanyarban elkövetett hibájáról kérdezték, a holland némi szarkazmussal a szavaiban elkezdte „kioktatni” az újságírókat.

„Remélem, hogy legközelebb, amikor találkoznak Sebbel, megkérik majd arra, hogy változtasson a stílusán” – mondta Verstappen. „Mert őszintén… ez nem elfogadható! Nekem is ugyanezt mondták a szezon elején.”

Verstappen később újra világossá tette, nem Vettelt kritizálja, csak bosszantja, hogy őt kis híján keresztre feszítették hibái miatt.

„Remélem, hogy Spielbergben megkérdezik majd Sebet, hogy szeretne-e változtatni a vezetési stílusán” – nyilatkozta a holland.

„Mindenki hibázik, még a legjobbak is. De dühít, hogy róla nem beszélnek úgy, ahogy beszéltek rólam. Engem folyamatosan bombáztak a hülyébbnél hülyébb kérdésekkel. Jó, hogy minden visszazökkent a régi kerékvágásba.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!