Vettel: 2020 végéig biztosan maradok - F1VILÁG.HU

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.
Fotó: Scuderia Ferrari

Bernie Ecclestone nemrégiben úgy nyilatkozott, szerinte könnyen elképzelhető, hogy ha 2020-ben lejár Vettel szerződése a Ferrarival, akkor a német szögre akaszthatja sisakját. 

„Biztosan nem leszek annyi ideig a Forma-1-ben, mint ő” – reagált Vettel. „De őszintén szólva nem tudom. Jelen pillanatban úgy érzem, a képességeim csúcsán vagyok. Úgy érzem, hogy tudatában vagyok annak, mit csinálok.”

Vettel szerződése 2020 végén jár le a Ferrarival, így már többször firtatták a kérdést, hogy mi fog történni ezután. A német pilóta elmondta, egyelőre fogalma nincs a távoli terveiről, de ami biztos, hogy szerződéses időszakát ki fogja tölteni csapatával. 

„Igen, van egy szerződésem, de ez csak egy darab papír. Aztán meglátjuk” – mondta. 

„Valamit mindig fogok vezetni, amíg el nem veszik a jogosítványom” – reagált Vettel a Bild című lap kérdésére. 

És hogy ez a „valami vezetése” meddig lesz majd versenyszerű? „Fel kell tenni a kérdést, hogy mi számít professzionális versenyzésnek. 2020 végéig szerződésem van a Ferrarival, addig biztosan maradok. A Formula-E-t és a túraautót inkább kizárnám jelen pillanatban.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!