Vettel a Ferrarit méltatja a fejlődés miatt

Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel Ferrari
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője elismerően nyilatkozott csapatáról, akik szerinte fantasztikus munkát végeztek az Ausztrál Nagydíj óta, hogy újra versenyképesek legyenek.

Vettel 3 tizedmásodperccel maradt el csapattársától, Charles Leclerctől, így a pole pozíciótól is, azonban örül, hogy bebizonyították, sikerült fejlődniük az ausztráliai kudarcok után. 

„Természetesen sokkal elégedettebbek vagyunk az autóval ezen a hétvégén. Úgy gondolom, a csapaté az érdem, mert ők tettek ezért erőfeszítéseket. Nem voltunk túl boldogok az autó miatt  Melbourne-ben, és a csapat nagyon-nagyon keményen dolgozott azért, hogy megtudjuk, miért” – mondta Vettel. 

„Úgy érkeztünk ide, hogy kaptunk néhány választ, és ezt bizonyítottuk is ma azzal, hogy elöl voltunk és a pole-ért küzdöttünk. Azzal, hogy kibéreltük az első sort, meglett a munkájuk gyümölcse.

A német pilóta hozzátette, a csapat eredményének nagyon örül, azonban a saját teljesítményével nem teljesen elégedett, számára nem volt ideális nap a szombati. 

Elégedett vagyok, nyilván nem a saját napommal, de így mennek a dolgok. Várom a holnapot.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!