Vettel: A maradásom a szabályváltoztatásokon is múlik - F1VILÁG.HU

Vettel: A maradásom a szabályváltoztatásokon is múlik

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője elárulta, hosszú távú F1-es jövője azon is múlik, hogy a 2021-es szabályváltozások milyen eredményeket hoznak majd a sportban.
Sebastian Vettel, Ferrari

Vettelt a Német Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján arról kérdezték, el tudja-e képzelni, hogy – Kimi Räikkönenhez hasonlóan – 40 évesen még a Forma-1-ben versenyezzen. 

„Nem tudom – nem vagyok olyan jóképű, mint Kimi most, és 40 évesen sem leszek olyan jóképű, mint ő!” – viccelődött a német. 

„Nem tudom, nincs értelme gondolkodnom ezen. Képzeld el, hogy ha megkérdezted volna Kimit, amikor 32 éves volt, hogy el tudja-e képzelni, hogy 40 évesen versenyezni fog – szerintem nem kaptál volna választ tőle.”

A német versenyző viszont hozzátette, sok múlik majd azon, hogy a jövőben milyen irányba változik a sport. Vettel azok közé tartozik, akik sokszor bírálják a királykategóriát amiatt, hogy nem szolgáltat elég izgalmat a közönség számára. 

„Nem tudom, attól függ, hogy alakulnak a következő évek” – mondta. „Attól függ, hogy a sport merre tart majd a változásokkal, amelyek a 2021-es év után vagy jönnek, vagy nem jönnek. Meglátjuk, mi történik utána. 2027-ben leszek 40 éves, szóval a válasz az, hogy nem tudom.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!