Vettel: Akár az első sorban is ott lehetünk - F1VILÁG.HU

Vettel: Akár az első sorban is ott lehetünk

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője nem teljesen elégedett a Brit Nagydíj pénteki edzésnapját követően, de bízik benne, hogy javulhatnak szombatig.
SILVERSTONE, UNITED KINGDOM - JULY 12: Sebastian Vettel, Ferrari SF90 during the British GP at Silverstone on July 12, 2019 in Silverstone, United Kingdom. (Photo by Dom Romney / LAT Images)

Vettel a második szabadedzésen 4 tizedmásodperccel maradt el az első helyet megszerző Valtteri Bottas mögött, és habár voltak pozitívumok a mai napjában, összességében a délutáni tréning kevésbé sikerült jól számukra

A német versenyző szerint holnapra javítanak majd az autón, így akár az első sor is elérhető lehet számukra – azonban egyelőre úgy érzi, a Mercedes előttük jár, a Red Bull-lal pedig egy szinten vannak. 

„Nagyrészt nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna. Néhány dolgot kipróbáltunk, és meggyőződésem, hogy szombaton jobbak leszünk” – mondta. „Sok tapasztalatot gyűjtöttünk, délután kevésbé éreztem jól magam az autóban, mint reggel, mert változtak a körülmények.”

„Kielemezzük, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy szombaton gyorsabb legyen az autónk. Természetesen nem veszítjük el a hitünket, hogy az első sorba hozzuk az autót, de azt is gondolom, hogy a Mercedes marad a favorit. Nem volt minden tökéletes náluk, mégis megvolt a sebességük.”

„A Mercedes elöl van, a Red Bull-lal pedig szerintem egy szinten vagyunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!