Vettel: Az F1-et kritizálók „szűk látókörűek”

Fotó: Pirelli
Sebastian Vettel, Ferrari, Ferrari-flag, Italian-flag

A világbajnoki éllovas Sebastian Vettel szerint csak a szűk látókörű emberek fogalmaznak meg kritikákat a Forma-1-es versenyek kapcsán.

Az elmúlt hetekben rengeteg kritika érte a száguldó cirkuszt, hiszen sem a monacói, sem a kanadai verseny nem szolgáltatott különösebb izgalmakat.

A legutóbbi, montreali hétvégén Vettel magabiztos győzelmet szerzett, és hátrébb sem voltak kiélezett csaták a pontszerző helyekért.

Amikor Vettelt arról kérdezték, szerinte miért volt unalmas a Kanadai Nagydíj, Vettel így felelt: „Nincsenek okai, és nem is keresem rá a választ.”

A négyszeres világbajnok szerint az újságíróknak „valami más” témát kellene találniuk.

„Szerintem egyáltalán nem megalapozott a versenyzést kritizálni, vagy ezt a versenyt kritizálni. Nem tudom, hogy unalmas volt-e. Az én szempontomból, az autóban ülve elég mozgalmas volt.”

„Nem tudom, manapság miért ilyen szűk látókörűek az emberek. Volt 7 versenyünk idén, ezek közül néhány fenomenális volt, néhány pedig unalmas. Jövő héten elkezdődik a labdarúgó-világbajnokság, és biztosíthatlak titeket, sok meccs nem lesz izgalmas. Az emberek viszont nézni fogják, és lesznek hihetetlen mérkőzések is.”

„Mi is mindig ezeket várjuk, de egyszerűen nem lehet mindig jobb a dolog. Mi tesszük a dolgunkat az autóban, ha tudunk, versenyzünk, de nyilván végezzük a feladatunkat, és igyekszünk elkerülni azt, hogy versenyeznünk kelljen azzal, hogy eltűnünk elöl, az élen maradunk, és nem hagyjuk, hogy mások megelőzzenek.”

„Néhány verseny aztán izgalmas lesz, néhány pedig nem.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!