Vettel az összeszokottság miatt hosszabbított - F1VILÁG.HU

Vettel az összeszokottság miatt hosszabbított

HIRDETÉS

Sebastian Vettel az Autosprint magazinnak adott nyilatkozatában elárulta, szerződésének meghosszabbítása szempontjából komoly tényező volt, hogy a Red Bull kulcsemberei a jövőben is a csapatot erősítik.



A Red Bull Racing versenyzője, Sebastian Vettel az Autosprint magazinnak adott nyilatkozatában a minap elárulta, szerződésének meghosszabbítása szempontjából komoly tényező volt, hogy az olyan kulcsemberek, mint Adrian Newey, a jövőben is a csapatot erősítik.

A regnáló világbajnok 2014 végéig hosszabbította meg szerződését, mellyel egy időben nagyjából 50 további, vezető beosztásban lévő személy terjesztette ki hamarosan lejáró kontraktusát.

Az olasz Autosprint magazinnak adott interjújában a német tehetség elárulta, az, hogy például a főtervező Adrian Newey a továbbiakban is a csapat részét képezi majd, rendkívüli szerepet játszott döntésében.

„Igen, de nem egyedül Adrianről van szó. Nehéz a jövőre tervezni, soha nem lehet tudni, mi fog történni” – magyarázta Vettel.

„Lehet, hogy amikor megyek vissza a hotelbe, leesek a lépcsőről, eltöröm a lábam és idén már nem nyerek több versenyt. Ne így legyen, de bármi megtörténhet.”

„Adrian az egyik legfontosabb személy a csapatban, de beszélhetünk bárki másról is. Meg akartam hosszabbítani a szerződésemet, de nem egy teljesen más csapatban.”

Miután 2010-ben megnyerte a világbajnoki címet, Vettelt szinte nap mint nap hozták kapcsolatba a Forma-1 legpatinásabb istállójával, a Ferrarival, és maga a címvédő is sokat emlegette az olasz istállót.

A német versenyző azonban ismét kijelentette, habár nagyra tartja a Ferrarit, és egy napon szívesen versenyezne a maranellói gárda színeiben, egyelőre teljes mértékben elkötelezett a Red Bull Racing iránt.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!