Vettel azt mondja, tovább javulhatnak vasárnap

GP CINA F1/2017
Sebastian Vettel, Maurizio Arrivabene, Ferrari GP CINA F1/2017 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)

Akárcsak Ausztráliában, Kínában is a második helyről rajtolhat majd a Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel.

A négyszeres világbajnok közel 2 tizedmásodperccel volt lassabb a Kínai Nagydíj szombati időmérő edzésén, mint Lewis Hamilton, Valtteri Bottast viszont sikerült 1 ezredmásodperccel (!) legyűrnie.

Vettel elárulta, a Ferrari tempójával elégedett, de úgy érzi, fejlődhetnek még – a körülmények viszont jóval nehezebbek lesznek vasárnap, hiszen esőt jósolnak a futam idejére.

„Holnap majd látni fogjuk, mennyire fontos az első sorban lenni. Remek időmérő volt, nagyon élveztem” – mondta látszólag elégedetten a négyszeres világbajnok a kvalifikációt követően.

„Ha egy kicsit gyorsabbak lettünk volna, még jobb lenne a helyzetünk. Az utolsó kanyarban kicsit talán rosszul bántam a fékekkel. Nagyon szoros volt a verseny Valtterivel, de szerencsére sikerült előtte végeznem, és ott lehetek az első sorban.”

„Bármilyen körülményről is legyen szó, az autónk gyors. Az elmúlt években is láthattuk, hogy a Mercedes az időmérőkön általában gyorsabb. És szerintem még javulhatunk is. A körülmények pedig teljesen mások lesznek.

Vettel csapattársa, Kimi Räikkönen a 4. helyről startol majd Sanghajban.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!