Vettel együtt érez Hamiltonnal

Együtt érez a Monacóban banális hiba miatt vereséget szenvedő Lewis Hamiltonnal a Ferrari versenyzője, Sebastian Vettel.


Együtt érez a Monacóban banális hiba miatt vereséget szenvedő Lewis Hamiltonnal a Ferrari versenyzője, Sebastian Vettel.

Hamilton a pole pozícióból rajtolva sokáig vezetett a monte-carlói futamon, a Max Verstappen és Romain Grosjean balesete miatt beküldött biztonsági autó azonban arra késztette csapatát, a Mercedest, hogy kihívja egy utolsó kerékcserére.

A német istálló azonban elszámolta magát, így Hamilton csak a harmadik helyre érkezett vissza a pályára, a győzelem így csapattársa, egyben legfőbb riválisa, Nico Rosberg ölébe hullt.

A verseny után Hamiltonon szemmel látható volt a csalódottság, noha higgadtan nyilatkozott a történtekről. Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője az eset után elmondta, abszolút át tudja érezni Hamilton csalódottságát.

„Azt gondolom, teljesen normális, ha az embernek vannak hullámvölgyei” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Nekem minden bizonnyal 2010-ben, Koreában volt a mélypontom, amikor vezettem, de a motorom megadta magát. Akkoriban Fernando [Alonso] volt a legfőbb riválisom, és három futammal a bajnokság vége előtt nyerni tudott.”

„Az nagyon rossz volt. Célba sem értünk. Megelégedtem volna akkor egy harmadik hellyel, de úgy gondolom, a körülmények Lewis esetében ezúttal teljesen mások voltak.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!