Hírek

Vettel erős tempót vár a futamon is

Csapatának, a Red Bull Racingnek ajánlotta Bahreinben megszerzett rajtelsőségét a kétszeres világbajnok Sebastian Vettel.


Csapatának, a Red Bull Racingnek ajánlotta Bahreinben megszerzett rajtelsőségét a kétszeres világbajnok Sebastian Vettel.

A német idén először rajtolhat majd az élről, miután a Bahreini Nagydíj kvalifikációján nem talált legyőzőre.

„Nyilván nagyszerű érzés, a csapatnak és a srácoknak ajánlom ezt a pole-t” – mondta Vettel boldogan.

„Nem indult könnyen a szezon – sok volt az elvárás, de az eredmények nem jöttek. Keményen dolgoztunk az autón, megpróbáltuk megtalálni az előre vezető utat. A srácok nem sokat aludtak az elmúlt versenyek során. Kemény futamunk volt Kínában, szóval nagyon örülök a pole-nak.”

„Az autó egész hétvégén jobbnak tűnt. A Q1 és a Q2 nem sikerült olyan jól, de tudtam, hogy az élre kerülhetünk – szóval nagyon boldog vagyok.”

A címvédő hozzátette, abban bízik, a Red Bull versenytempójával sem lesz majd gond a futamon, és jó eséllyel szállhatnak harcba a győzelemért.

„A verseny hosszú, és rengeteg minden történhet” – magyarázta. Elég agresszívek voltunk, és a versenyen jobbnak kell lennünk. Az elmúlt futamokon elég következetes volt a tempónk, és most egyértelműen elégedettebb is vagyok az autóval.”

Szólj hozzá!