Vettel: Interlagos kiváló vadászterület lehet számunkra

Sebastian Vettel Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Optimistán várja a hétvégi Brazil Nagydíjat a Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel. A négyszeres világbajnok azt reméli, esélyük lehet a győzelemre Interlagosban.

A Ferrari a szezon második felében igazán meggyőző teljesítményt nyújtott eddig, bár a legutóbbi, amerikai versenyhétvégén nem tudott az elsőségért harcolni a csapat.

Vettel abban bízik, az előttünk álló hétvégén újra versenyképesek lesznek. A német optimizmusa nem alaptalan, hiszen az elmúlt években a Ferrarinak kedvezett a Sao Paulóban elterülő pálya.

„Brazíliában bármi megtörténhet. Nem tudom, miért, de valami őrületes mindig történik itt – ha mégsem, akkor biztos lehetsz abban, hogy a következő évben majd igen” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Ez ismét egy olyan pálya, ami feküdt nekünk a múltban, és jól bánt velünk az elmúlt pár évben. Jó versenyünk volt és Kimi a dobogón állt tavaly, 2 éve pedig nyertünk Brazíliában. Szóval azt gondolom, eddig jó vadászterület volt számunkra, és remélhetőleg ezen a hétvégén is így lesz.”

„Ami a légkört illeti, az nagyon különleges. A brazilok a leghangosabb rajongók közé tartoznak, még akkor is hallani őket, amikor az autóban ülsz. Olyan érzés, mintha ott ülnének melletted a pilótafülkében.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Hírlevél