Verstappen vs. Ocon

Vettel is beült a 2019-es Ferrariba

Fotó: Scuderia Ferrari
Charles Leclerc után Sebastian Vettel is bepattanhatott a 2019-es Ferrariba, a német versenyző is megejtette ugyanis üléspróbáját Maranellóban.

A Ferrari jövő pénteken mutatja be idei versenyautóját a nagyközönségnek, mellyel Vettelék február 18-án, Barcelonában meg is kezdik a 2019-es idényre való felkészülést.

Vettel a pénteki napot a Ferrari maranellói gyárában töltötte, ahol először ülhetett be az olasz csapat idei autójába.

Leclerc-hez hasonlóan Vettel is találkozott a Ferrari nemrég kinevezett új csapatfőnökével, Mattia Binottóval, és persze a csapat mérnökeivel is, akikkel már az új szezonról egyeztetett.

Fotó: Scuderia Ferrari

A Ferrari jövő pénteki autóbemutatójáról az F1VILÁG.HU élőben számol majd, az új versenyautóról pedig fotókat és exkluzív riportfilmet is mutatunk majd, érdemes lesz tehát ellátogatni weboldalunkra!

 

Kapcsolódó cikkek

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Még festésétől is gyorsabb lett az új Ferrari

Pénteken prezentálta 2019-es, SF90-es kódjelű versenyautóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az új modellen számos újítás szembetűnő, ami azonban a legfeltűnőbb, az kétségkívül a matt fényezés.

Friss hírek