Vettel is beült a 2019-es Ferrariba

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Charles Leclerc után Sebastian Vettel is bepattanhatott a 2019-es Ferrariba, a német versenyző is megejtette ugyanis üléspróbáját Maranellóban.

A Ferrari jövő pénteken mutatja be idei versenyautóját a nagyközönségnek, mellyel Vettelék február 18-án, Barcelonában meg is kezdik a 2019-es idényre való felkészülést.

Vettel a pénteki napot a Ferrari maranellói gyárában töltötte, ahol először ülhetett be az olasz csapat idei autójába.

Leclerc-hez hasonlóan Vettel is találkozott a Ferrari nemrég kinevezett új csapatfőnökével, Mattia Binottóval, és persze a csapat mérnökeivel is, akikkel már az új szezonról egyeztetett.

Fotó: Scuderia Ferrari

A Ferrari jövő pénteki autóbemutatójáról az F1VILÁG.HU élőben számol majd, az új versenyautóról pedig fotókat és exkluzív riportfilmet is mutatunk majd, érdemes lesz tehát ellátogatni weboldalunkra!

 

Kapcsolódó cikkek

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Friss hírek