Vettel magyar rajongók ezreit kápráztatta el - F1VILÁG.HU

Vettel magyar rajongók ezreit kápráztatta el

HIRDETÉS

A négyszeres Forma-1-es világbajnok és jelenlegi Scuderia Ferrari pilóta, Sebastian Vettel rajongók ezrei előtt tartott látványos bemutatót egy Scuderia Ferrari F2012-es versenyautóval a Hungaroringen.


A négyszeres Forma-1-es világbajnok és jelenlegi Scuderia Ferrari pilóta, Sebastian Vettel rajongók ezrei előtt tartott látványos bemutatót egy Scuderia Ferrari F2012-es versenyautóval a Hungaroringen.

Ez volt az első alkalom, amikor a német pilóta Scuderia Ferrari autóval száguldott Mogyoródon, ahova pontosan egy hónap múlva tér majd vissza az idei Forma-1-es versenyre. Vettel a Ferrari Racing Days keretében lépett a 4,4 kilométeres pályára, ahol számos izgalmas Ferrari Corse Clienti programot, többek között a Ferrari Challenge Europe harmadik fordulóját is megtekinthették a látogatók.

A nap legizgalmasabb pillanata akkor következett, amikor Vettel beindította Shell V-Power Nitro+ verseny-üzemanyaggal és PurePlus technológiát tartalmazó Shell Helix Ultra kenőanyaggal feltöltött Scuderia Ferrariját.

Vettelt egész nap hatalmas érdeklődés övezte, és szerte a világból érkeztek újságírók, hogy láthassák a világbajnok pilótát. A médiától érkező számos kérdésre válaszolt, részt vett fotózáson és találkozott a Shell VIP vendégekkel, akik közül néhánynak életre szóló élményben lehetett részük, hiszen a pilóta utasaként egy Ferrari F12berlinettával száguldhattak végig a Hungaroringen.

“Nagyon élveztem a mai vezetést a versenypályán, és jó volt látni, hogy ennyi rajongó eljött. Ritkán adatik meg, hogy csak úgy, szórakozásból vezethetek egy Forma-1-es Ferrarit és valami különlegeset mutathatok a rajongóknak. Örülök, hogy a Shell vendégeknek néhány körrel emlékezetes pillanatokat szerezhettem, és ez számomra jó alkalom volt, hogy kifejezzem hálámat, amiért a Shell üzemanyagai és kenőanyagai hozzájárulnak az SF15-T autóm teljesítményéhez a pályán.”
Sebastian Vettel Scuderia Ferrari pilóta

Több mint 1 500, közép-kelet-európai töltőállomáson dolgozó Shell alkalmazott találkozhatott Sebastian Vettellel és követhette őt, valamint a többi Ferrari autót a versenypályán, amint bemutatták a Shell V-Power Nitro+ üzemanyagok kiváló teljesítményét. A Shell üzemanyag-szakértők számos kreatív előadásának köszönhetően a töltőállomáson dolgozó shellesek egyedülálló módon kaphattak átfogó képet a Ferrarival közösen fejlesztett üzemanyagok teljesítményének előnyeiről.

“Nagy örömünkre szolgált, hogy Sebastian is csatlakozott hozzánk és segített megjutalmazni a Shell dolgozóinkat kitartó munkájukért és odaadásukért. Már több éve csodálatos az együttműködésünk a Scuderia Ferrarival, az ilyen események valóban megmutatják a partnerségünk erejét és sikerességét. Ez a hétvége azt is fémjelzi, hogy mennyire lelkes és elkötelezett a Shell amellett, hogy biztosítsa a legjobb üzemanyagokat és kenőanyagokat a Ferrarinak, amely hozzájárulhat a versenypályán elért sikerekhez. Biztos vagyok benne, hogy a töltőállomáson dolgozó kollégáink is átadják ezt a lelkesedést a vásárlóinknak a benzinkútjainkon az egész régióban. “Petr Prazsky, General Manager, Shell Kiskereskedelmi üzletág – Közép-Kelet-Európa.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!