Vettel: Most már egy pályától sem kell tartanunk - F1VILÁG.HU

Vettel: Most már egy pályától sem kell tartanunk

HIRDETÉS
Fotó: Scuderia Ferrari

A négyszeres Forma-1-es világbajnok Sebastian Vettel azt mondja, azok után, hogy Belgiumban a győzelemért harcolhattak a Mercedes ellen, már egyetlen olyan pálya sincs a versenynaptárban, melytől tartaniuk kellene.

Vettel egészen a leintésig harcban volt a győzelemért a Belga Nagydíjon, végül azonban nem tudta megelőzni bajnoki riválisát, Lewis Hamiltont.

A Ferrari magabiztos tempót mutatott egy olyan pályán, mely hosszú egyenesei miatt leginkább a Mercedes autóinak kedvezett.

„A pozitívum az, hogy nagyon jó versenytempónk volt. Összességében az autónk kiváló volt” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Silverstone-hoz képest nem sok mindenen változtattunk, ami jól mutatja, hogy egyrészt a silverstone-i csak egy gyenge hétvége volt, de javítottunk is az autón, főleg annak versenytempóján.”

„Átlagosan közel 1 másodperces lemaradásban voltunk Silverstone-ban, szóval nagyot léptünk előre. Nagyon-nagyon elégedett vagyok. Azt gondolom, jó úton járunk, és nem hiszem, hogy van olyan pálya, amelytől tartanunk kellene a szezon hátralévő részében.”

Vettel jelenleg 7 pontos előnnyel vezeti a bajnoki tabellát Lewis Hamilton előtt. A Forma-1 mezőnye hétvégén Olaszországba, a szintén tempós monzai versenypályára látogat.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!