Vettel maradt az élen az időmérő előtt Szingapúrban - F1VILÁG.HU

Vettel maradt az élen az időmérő előtt Szingapúrban

HIRDETÉS

Sebastian Vettel diktálta a tempót a Szingapúri Nagydíj utolsó szabadedzésén, ahol a nappali esőzések után nyirkos pálya fogadta a mezőnyt. A Red Bull német pilótáját Fernando Alonso és Lewis Hamilton követte.



Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Szingapúri Nagydíj harmadik szabadedzésén, azonban a végeredmény nem teljesen tükrözi a valóságot, ugyanis riválisai nem tudták befejezni utolsó mért körüket a leintés utáni pillanatokban előkerült sárga zászló miatt.

Vettel élt a lehetőséggel, és a tiszta pályán elért 1:48.028-as idejével (ami majd’ másfél másodperccel volt lassabb, mint tegnapi legjobbja) megszerezte az elsőséget az utolsó percekben, mikor Bruno Senna autója megállt az egyik kanyarban, ami miatt a többi éllovas már nem tudta teljesíteni utolsó gyorskörét.

Az egyórás edzés nyirkos pályán vette kezdetét a délutáni esőzések miatt, így a versenyzők az intermediate abroncsokon teljesítették bemelegítő köreiket, majd az utolsó húsz percig vártak gyorsköreikkel, mikor már jobb volt az aszfalt állapota.

A tréning különösebb incidens nélkül lezajlott, néhány kisebb megcsúszás volt az ötös kanyarban, ám Senna járt a legrosszabbul, aki túl keményen dobta rá autóját a kerékvetőre, ami miatt idő előtt be kellett fejeznie a munkát.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!