Vettel: Még nem akarok visszavonulni - F1VILÁG.HU

Vettel: Még nem akarok visszavonulni

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es versenyzője még néhány évet biztosan a Forma-1-ben szeretne eltölteni, és nem tervezi, hogy a közeljövőben visszavonulna a száguldó cirkuszból.
Sebastian Vettel Ferrari

Vettel szerződése a jövő év végéig szól a Ferrarinál, azonban a német pilóta hosszú távra tervez, így nem gondolja, hogy mostanában fog megtörténni, hogy visszavonul a Forma-1-ből. , 

„Belátható időn belül nem tervezek visszavonulni” – mondta Vettel.

A német versenyző biztos benne, hogy még néhány évig a Forma-1-ben szeretne maradni, és afelől sincs kétsége, hogy célja nem fog változni a közeljövőben: továbbra is a Ferrarival szeretne világbajnoki címet nyerni

„Csak remélni tudom, hogy nem öt évig tart még, mire learathatjuk a babérokat” – nyilatkozta. 

Vettel jelenleg 32 éves, így még bőven van ideje a Forma-1-ben – volt csapattársa, Kimi Räikkönen idén töltötte be 40. életévét, és még jövőre is a száguldó cirkuszban marad. A Ferrari versenyzője elmondta, ha ő egyszer visszavonul, az végleges döntés lesz számára, és onnan már nem lesz visszaút a Forma-1-be. 

„Nem tartom jónak, ha valaki felhagy valamivel, ami annyira meghatározta az életét, aztán pedig nincs terve arra, hogy hogyan menjenek tovább a dolgok. Számomra világos: ha egyszer visszavonulok, akkor visszavonulok, és többet nem jövök vissza.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!