Vettel: Még nem vagyunk azon a szinten, mint a teszteken - F1VILÁG.HU

Vettel: Még nem vagyunk azon a szinten, mint a teszteken

HIRDETÉS
Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője megnyerte a második szabadedzést, mégsem teljesen elégedett az F1-es Bahreini Nagydíj pénteki edzésnapjával.
Sebastian Vettel, Ferrari, Melbourne

Vettel az első szabadedzésen csapattársa, Charles Leclerc mögött a második helyen végzett, a második gyakorlást pedig megnyerte – a Ferrari egész nap erős teljesítményt mutatott, a német szerint azonban még nem hozták ki a maximumot az autóból

„Már jobb érzésem van az autó hátuljával kapcsolatban, ami mondjuk úgy, a mi Achilles-sarkunk volt Ausztráliában” – mondta Vettel a pénteki edzésnapot követően. 

A kérdésre, újra olyan jó-e a Ferrari, mint amilyen a téli teszteken volt, Vettel így válaszolt: „Nem, még nem. Barcelonában igazán jó volt. Ma határozottan jobb a helyzet, persze a pálya más, de azt hiszem, még mindig találnunk kell valamit.”

Nem vagyok teljesen elégedett a mai nappal, még nincs meg az az érzésem, amit szeretnék” – folytatta a német. „Jobb érzés volt, mint Ausztráliában, de még több van az autóban.”

Vettel a második szabadedzésen egy alkalommal kicsúszott, így neki is meggyűlt a baja a tapadással, amivel többen küszködtek a mai napon: „Trükkös nap volt, általánosságban véve nagyon csúszós, és nehéz kihozni a gumikból a maximumot. Jobb, hogy ma pörögtem meg, mintha holnap tenném, vagy vasárnap.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!