Verstappen vs. Ocon

Vettel: Meglepő, hogy erősek vagyunk Monzában

Forma-1-es pályafutása 40. pole pozícióját szerezte meg Monzában Sebastian Vettel. A Red Bull Racing kiválóságának jó esélye van arra, hogy vasárnap tovább növelje előnyét összetettben.


Forma-1-es pályafutása 40. pole pozícióját szerezte meg Monzában Sebastian Vettel. A Red Bull Racing kiválóságának jó esélye van arra, hogy vasárnap tovább növelje előnyét összetettben.

„Ez egy különleges pálya, mindig jó ide visszajönni. A 2008-as emlékeim pedig nagyszerűek. 2011-ben is nyertem itt, de az első győzelem mindig különleges”- utalt első F1-es sikerére, amit még a Toro Rosso színeiben aratott Monzában.

„Ezen a hétvégén az autó eddig fantasztikus volt. Már pénteken is kifejezetten erős tempót futottunk, és ezt át tudtuk menteni a mai időmérőre is.”

„Kissé meglepő volt, hogy mindkét autónk az első sorban végzett, hiszen korábban nem igazán feküdt nekünk ez a pálya. Azonban a jelek szerint kemény munkával ezt is sikerült orvosolnunk”- folytatta az elemzést Vettel.

„Idén úgy tűnik, minden rendben van ezen a pályán is, és remélhetőleg a versenyen is jók leszünk majd. Az egyenesekben is fel tudjuk venni a versenyt a többiekkel, a kanyarokban pedig köztudottan nagyon erős az autónk.”

 

Kapcsolódó cikkek

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Megérkezett az új Ferrari, cél a bajnoki cím!

Ünnepélyes prezentáción mutatta be 2019-es Forma-1-es versenyautóját a Ferrari csapata. Az olasz istálló új versenygépével idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc száll majd harcba – reményeik szerint a világbajnoki címért.

Élő közvetítés a Ferrari autóbemutatójáról

Péntek délelőtt mutatja be 2019-es betontorpedóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az olasz istálló prezentációja 10:45 körül kezdődik, az F1VILÁG.HU-n pedig élőben közvetítjük!

Friss hírek