Vettel: Megvolt az esélyem a pole-ra - F1VILÁG.HU

Vettel: Megvolt az esélyem a pole-ra

HIRDETÉS
Sebastian Vettel úgy érzi, jobban is sikerülhetett volna a gyorsköre a Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén, hiszen neki is esélye lett volna a pole-ra.
GP SINGAPORE F1/2019 -  VENERDI 20/09/2019  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel, Ferrari, Singapore Grand Prix 2019

Az utolsó gyorskörök teljesítéséig Vettel állt az élen az időmérő edzésen, de végül csapattársa, Charles Leclerc és Lewis Hamilton is megelőzte őt. A német mindössze 3 századmásodperccel maradt el a második helytől, de utolsó körében többször is hibázott, így nem is fejezte be azt. 

A Q3-mal nem vagyok teljesen elégedett, az utolsó köröm lehetett volna jobb is” – nyilatkozott a német. 

„De az autó jól működött, így egyre jobb köröket sikerült futnom. Talán túl korán jöttem ki a Q3-ban, így lehetett volna jobb is az utolsó köröm, de jó érzésekkel várjuk a futamot.”

Vettel bízik benne, hogy a versenytempójuk is erős lesz vasárnap, de a gumikezelés megint kritikus pontja lesz a futamnak. 

„Meglátjuk, mi lesz holnap, jó futamra számítok. Meglátjuk azt is, hogy az autó hogy viselkedik versenykörülmények között – fontos lesz, hogy az abroncsokra figyeljünk majd.”

„Ez egy jó eredmény a Ferrari számára, de kevésbé jó eredmény számomra. Ma megvolt az esély a pole-ra, de ez nekem nem sikerült, szóval nem is lehetek elégedett.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!