Vettel: Nagyon elégedett vagyok!

Fotó: Circuit de Barcelona-Catalunya
Fotó: Circuit de Barcelona-Catalunya
Bár ezúttal nem sikerült az élen zárni, a Ferrari versenyzője, Sebastian Vettel a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének harmadik napja után is rendkívül elégedetten nyilatkozott.

A német versenyző 134 kört tett meg a katalán versenypályán, és a 4. legjobb idővel zárta a napot.

Vettel elárulta, idei második tesztnapján csak megerősítést nyert mindaz, amit hétfőn látott – magyarán, hogy a Ferrari SF90-es modellje egy kiváló versenygép.

„Jó volt újra versenyautóba ülni, és tovább gyarapítani a kilométerek számát” – mondta a német.

„Ismét sokat tudtunk dolgozni, sikerült jól elvégezni a programunkat. A hétfői alapvető tesztek után elkezdhettünk játszani egy kicsit a beállításokkal, és csak megerősíteni tudom azokat a pozitív első benyomásokat, amiket az első napon éreztem.”

„Újra nagyon kényelmesen éreztem magam az autóban, és nagyon elégedett vagyok azzal, ahogy halad a munka.”

A Ferrarinál csütörtökön Charles Leclerc zárja az eheti teszteket.

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

A Red Bull nem „gyanakszik” a Ferrari üzemanyagjára

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner azt mondja, nem igaz az, hogy „gyanakodva” tekint a Ferrari által használt üzemanyagra, ugyanakkor el kell ismerni, ez egy rendkívül fontos terület a fejlesztések szempontjából.

Ferrari: Nehéz döntés volt hátraküldeni Leclercet

A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto elismerte, „nehéz” volt arra utasítani Charles Leclercet, hogy engedje el maga mellett csapattársát, Sebastian Vettelt a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon.

Vettel: A következő hetek kulcsfontosságúak lesznek

A Ferrari idei eredményei egyelőre elmaradnak attól, amit a maranellóiak vártak volna az idei F1-es szezonban: Sebastian Vettel szerint még sok munka vár rájuk ahhoz, hogy kihozzák az autóból a benne rejlő lehetőségeket.

Friss hírek