Verstappen vs. Ocon

Vettel: Nem állapodtam meg a Ferrarival

A Red Bull világbajnoka, Sebastian Vettel határozottan cáfolta, hogy előszerződést kötött volna a Forma-1 legpatinásabb alakulatával, a Ferrarival.


A Red Bull világbajnoka, Sebastian Vettel határozottan cáfolta, hogy előszerződést kötött volna a Forma-1 legpatinásabb alakulatával, a Ferrarival.

A két fél házasságáról már jó ideje pletykálnak a nemzetközi sajtóban, nyáron pedig ismét felütötték fejüket azok a híresztelések, melyek szerint Vettel már egy előszerződést is megkötött az olaszokkal.

A Sky Sports televíziónak nyilatkozva azonban a német kijelentette, nem igazak ezek a hírek.

„Igen, cáfolni tudom mindezt” – mondta a kétszeres világbajnok.

„Nincs megállapodásom, vagy bármiféle kötelezettségem velük kapcsolatban. Nem írtam alá semmit, semmi nem változott. Mint már mondtam, nem is lehetnék ennél boldogabb, nagyon elégedett vagyok.”

„Kering néhány hülyeség a sajtóban, de én 100 százalékig jelenlegi csapatom mögött állok, és úgy érzem, ők is 100 százalékig támogatnak. Szóval nincs semmi, amiről be kellene számolni, nagyon boldog vagyok a Red Bullnál.”

 

Kapcsolódó cikkek

Mercedes: A Ferrari kinyilatkoztatott azzal, hogy Vettelt favorizálja

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff azt mondja, a Ferrari újdonsült csapatfőnöke, Mattia Binotto egyfajta „kinyilatkoztatást” tett azzal, amikor nemrég azt mondta, a 2019-es szezon első felében még inkább négyszeres világbajnokuk felé hajlanak majd.

Leclerc munkába állt, ő a leggyorsabb a Ferrarival

Charles Leclerc folytatja a munkát ma Barcelonában a Ferrari 2019-es Forma-1-es autójával. A monacói versenyző nem pazarolja az időt, már most 25 körnél jár, ráadásul egyelőre övé a legjobb idő.

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Friss hírek