Vettel nem érti, mire ez a nagy felhajtás - F1VILÁG.HU

Vettel nem érti, mire ez a nagy felhajtás

HIRDETÉS

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel azt mondja, nem érti, miért kerítenek olyan nagy feneket a Mexikói Nagydíjon hallott kirohanásának.


A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel azt mondja, nem érti, miért kerítenek olyan nagy feneket a Mexikói Nagydíjon hallott kirohanásának.

A német versenyző azt követően fakadt ki, hogy riválisa, Max Verstappen a kanyarlevágás ellenére nem adta fel pozícióját.

Amikor a Ferrari mérnöke közölni akarta vele, hogy az FIA versenyigazgatója, Charlie Whiting már „rajta van az ügyön”, Vettel dühösen azt válaszolta: „Persze! Tudjátok mit, itt az üzenetem Charlie-nak: b*szódj meg! Komolyan! B*szódj meg!”

Vettel végül megörökölte a 3. helyet, miután Verstappen 5 másodperces büntetést kapott, a verseny után pedig azonnal átment Whitinghoz megbeszélni a dolgot.

„Minden okom megvolt arra, hogy dühös legyek” – mondta a négyszeres világbajnok a Sky Sports F1 televíziónak.

„Azonnal odamentem hozzá [Whitinghoz]. Nem értem, mire ez a nagy felhajtás, és miért kérdezgetnek most erről. Nyilván nem helyes, amit mondtam, de a védelmemre szóljon, hogy az érzelmek és az adrenalin nagyon dolgozott bennem. Szóval nem értem, miért akarnak most sarokba állítani, és megválaszoltatni velem ezeket a kérdéseket…”

„Odamentem hozzá, és elmondtam, ami történt. Szerintem tisztában van a dologgal, ilyen egyszerű.”

Arra a kérdésre, hogy Whiting hogyan reagált, Vettel ingerülten így válaszolt: „Az nem az önök dolga.”

A Sky Sports F1 értesülései szerint egyébként az FIA elnöke, Jean Todt is figyelemmel kísérte a mai versenyt, és egyáltalán nem örült Vettel kirohanásának.

Hirdetés

„Az FIA szerint olyan volt ez, mintha egy futballjátékos felképelte volna a bírót” – mondta Ted Kravitz, a TV-csatorna bokszutcai riportere.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!