Vettel: Nem úgy állunk, ahogy szeretnénk

Fotó: Bahrain GP
Sebastian Vettel (GER) Ferrari SF-71H at Formula One World Championship, Rd2, Bahrain Grand Prix, Qualifying, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain, Saturday 7 April 2018.

Nem elégedett a Kínai Nagydíj nyitónapjával a Ferrari világbajnoki éllovasa, Sebastian Vettel.

Az Ausztráliában és Bahreinben győztes német az első sanghaji edzést a 6. helyen zárta, és bár a második gyakorláson 1 tizedre megközelítette az élen végző Lewis Hamiltont, így is csak a 4. legjobb idő lett az övé.

Vettel az edzésnap végén azt mondta, a gumik nem működtek megfelelően a nyitónapon, ezáltal pedig autója is kiszámíthatatlanul viselkedett.

„Nem úgy állunk, ahogy szeretnénk” – mondta a német versenyző, aki alapvetően „nehéz” pénteki edzésnapon van túl.

„A tempónk megvan, de meg kell bizonyosodnunk arról, hogy jól működnek a gumik. Elég vegyes képet festett ma a dolog. Délutánra javult a helyzet.”

Vettel hozzátette, ha a gumik megfelelő tartományon belül működnek, sokat ki tudnak hozni az autóból, ám azt ő sem tudta megmondani, hogy milyen eredményekre számíthatnak az időmérőn és a versenyen.

„Az eredményekből persze még nehéz olvasni. Kemény lesz, de remélem, hogy rendben leszünk. Ha igen, szoros küzdelem vár ránk.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!