Vettel „nyugodt és konstruktív” beszélgetést folytatott Binottóval - F1VILÁG.HU

Vettel „nyugodt és konstruktív” beszélgetést folytatott Binottóval

HIRDETÉS
A számára kiábrándítóan alakult Orosz Nagydíj után kedden már Maranellóban dolgozott a Ferrari négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel.
Mattia Binotto, Charles Leclerc, Sebastian Vettel, Ferrari team photo

A német versenyző technikai probléma miatt nem ért célba a múlt hétvégi szocsi versenyen, mely a Ferrari-versenyzők házon belüli rivalizálásáról marad emlékezetes.

Történt ugyanis, hogy a pole-ból induló Charles Leclerc szélárnyékkal segítette Vettelt a rajtnál, aki így az élre tudott kerülni – később viszont nem tett eleget a csapat kérésének, és nem engedte vissza maga elé a monacóit. A pozíciócserét végül a Ferrari a bokszkiállások alkalmával ejtette meg.

Bár a főszereplők igyekeztek visszafogottan nyilatkozni a történtekkel kapcsolatban, nem kétséges, hogy a versenyzők menedzselése egyre komolyabb kihívást jelent Mattia Binotto csapatfőnöknek.

Az olasz szakember kedden, Maranellóban le is ült beszélgetni Vettellel egy „nyugodt és konstruktív” beszélgetésre, majd a német versenyző a csapat mérnökeivel is egyeztetett, és a szimulátorban készült a soron következő Japán Nagydíjra.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!