Vettel reméli, lesz esélye a dobogóra Monacóban

Fotó: Scuderia Ferrari
Sebastian Vettel Ferrari Monaco
Nem lesz könnyű dobogón végeznie a vasárnapi Monacói Nagydíjon Sebastian Vettelnek – a négyszeres világbajnok reméli, a Ferrari tempója egy kicsit jobb lesz a versenyen.

A német versenyző csak a 4. helyről kezdi meg a ma délutáni versenyt, a szombati időmérőn ugyanis a két Mercedes, valamint a Red Bull ifjú titánja, Max Verstappen is előtte végzett.

Vettel a versenyzői parádén elárulta, küzdeni fog, és bár nem lesz egyszerű dolga, reméli, azért lesz esélye arra, hogy dobogón végezzen.

„Hosszú versenyünk lesz, sok kört kell megtennünk. Monacóban soha nem lehet tudni, mi történik” – mondta a négyszeres világbajnok.

„Viszont az előttünk lévő srácok okkal vannak előttünk – egy kicsit gyorsabbak voltak nálunk szombaton. Remélhetőleg ma egy kicsit magabiztosabbak leszünk az autóban, egy kicsit jobb lesz a tempónk, és egy kicsit nagyobb nyomás alá tudjuk helyezni őket. Meglátjuk.”

„A pályán nehéz lesz előzni, de talán lesznek biztonsági autós periódusok, és a stratégia, a bokszkiállások is kínálhatnak lehetőséget. Majd meglátjuk.” 

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Hírlevél